Waarom Dakreiniging en Coaten van uw dak?

We hebben weer mooie nieuwe projecten lopen en in het verschiet, waarbij we gehele daken reinigen en coaten, zodat ze er weer als nieuw uitzien!
Met de zomer in het vooruitzicht wordt het daarvoor het geschikte moment. Niets voor niets hebben we dan ook weer een zomeractie opgezet om u hierin tegemoet te komen. Bekijk de actie hier.

Waarom Dakreiniging?

Het klimaat verandert, zodat mossen en algen op dak beter kunnen groeien. Weersinvloeden, met mos- en algengroei als resultaat kunnen in verbazingwekkend korte tijd een grauwe massa maken van het ooit zo smetteloze dak.
Een pannendak kan er door allerlei factoren, waaronder het weer, mos en algen, lelijk uit komen te zien. Mensen hechten meer dan vroeger waarde aan het uiterlijk van hun woning.

De dakpannen zijn meestal echter niet alleen vervuild en verweerd, in de loop der jaren zijn ze vaak nogal poreus geworden. Lekkages kunnen op termijn niet langer uitblijven en het dak ontsiert het aangezicht van de woning of het gebouw. Op zo’n moment kan de woningeigenaar voorde beslissing komen te staan het gehele pannendak te laten vernieuwen wat financieel verstrekkende gevolgen heeft. Deze situatie kan worden voorkomen met het alternatief dat Deelstra en Deelstra biedt.

Wat is er dan zo slecht aan mos?

Mos op uw dak heeft een paar vervelende bij- verschijnselen:
mossen scheiden zuur af, wat invreet op uw dakmateriaal. De wortels van mos groeien in de poriën van dakpannen en veroorzaken vorstschade. Mossen groeien in kieren en naden, en drukken dakbedekking opzij tijdens de groei. Mos komt in uw dakgoot terecht, en kan leiden tot lekkage in de hemelwater afvoer.

Waarom Deelstra & Deelstra?

De specialisten van Deelstra en Deelstra zorgen dankzij een uniek drie-fasen-systeem voor een verlenging van de levensduur zodat het dak weer vele jaren mee kan. Uw dak ziet er weer als nieuw uit in de door u gewenste kleur.
En dat voor een bedrag dat vele malen lager ligt dan de kosten van een nieuw pannendak.

© Copyright Deelstra.com Deelstra & Deelstra