Zomeractie!

Nog voor uw zomer een mooi dak! Maak dan nu een afspraak en begin de zomer met een perfect en schoon dak. Uw dak heeft het hele jaar door veel te verduren. Het moet hier in Nederland helaas veel regen trotseren, in de winter de vorst en het gaat in de zomer de hete zon tegemoet. Door deze invloeden verweert uw dak en het is daarom van groot belang om uw dak goed te onderhouden

De oorspronkelijke oppervlaktebescherming kan namelijk al na enkele jaren verdwijnen.
 Door deze oppervlakte-erosie kan vocht in de dakpannen doordringen, vuil blijft plakken, algen en mos zetten zich vast en het water loopt er niet meer zo snel van af.
 Allemaal oorzaken waardoor uw dak steeds slechter wordt. Wij zullen uw dak een grondige onderhoudsbeurt geven. Na onze reiniging zal uw dak er niet alleen weer mooi uitzien, maar al de algen en mos zullen zijn verwijderd, het water kan weer van het dak aflopen en uiteindelijk zal ook de waarde van uw huis weer verhoogd zijn. Wij geven u 12,5 % korting op een complete reiniging- en onderhoudsbeurt voor uw dak! Bel of mail nu voor dit unieke aanbod. Wees er snel bij, want deze actie loopt tot 20 juni 2013!

Twitter

One comment


 • Wytze Visser

  kunt u me een snelle prijsindicatie geven voor reiniging en coaten van mijn pannendak?
  afmeting ongeveer:
  vlak A: 4,5x9meter
  Vlak B: 4,5x 5 meter.
  Betreft woning aan Hiddemaheerd 144 Groningen.

  Mijn bedoeling is om na behandeling zonnepanelen aan te laten brengen op het dak, moet ik dan nog speciaal ergens rekening mee houden?

  Vriendelijke groet,
  Wytze Visser

  21 april 2015

Leave a comment


Name*

Email(will not be published)*

Website

Your comment*

Submit Comment

© Copyright - door Studio MAD