Dak reinigen bij Doetinchem door Deelstra & Deelstra


Deelstra & Deelstra is specialist op het gebied van daken reinigen, dakcoating en renovatie van daken en gevels. U geniet gegarandeerd van een duurzaam resultaat vanwege onze jarenlange ervaring en het gebruik van bewezen behandelconcepten.

Het belang van dakreiniging

Een dak reinigen is de oplossing bij een verweerd, verkleurd of poreus dak. Door uw dak te laten reinigen komt het dak weer in de oorspronkelijke staat terug en wordt het vrij van
mossen, algen en andere aanslagen die ontstaan door, onder andere, weersinvloeden. Niet alleen ziet een pannendak met mos en algen er lelijk uit, maar ook worden de dakpannen op den duur poreus met lekkages als gevolg. Een vies dak ontsiert daarnaast het aangezicht van uw woning of het gebouw. Er zijn verschillende opties mogelijk. Of u laat het gehele pannendak vernieuwen, wat u flink gaat voelen in uw portemonnee, of u kiest voor het duurzame alternatief dat Deelstra & Deelstra biedt.

Dak reinigen: ons 3 fasen systeem

Onze specialisten hebben een uniek drie fasen systeem ontwikkeld voor het reinigen van uw dak. Uw dak ziet er weer als nieuw uit, u heeft de keuze uit iedere gewenste kleur, u verlengt de levensduur en dit alles voor een bedrag dat stukken lager ligt dan de aanschaf van een nieuw pannendak. Het dak wordt eerst gereinigd en geïmpregneerd. Vervolgens sluiten we af met een dakcoating. Dakpannen coaten heeft verschillende functies. Zo draagt de coating bij aan een goede bescherming van de dakpannen en wordt de kwaliteit en de levensduur van het dak significant verbeterd. Ook kunnen we dankzij de coating uw dak in iedere gewenste kleur afwerken.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij om uw dak te reinigen bij Doetinchem of Arnhem? Zoek dan niet langer maar neem contact met ons op voor een vakkundig advies, wij bieden de juiste oplossing voor uw specifieke probleem. U kunt ons bereiken via telefoon of email.

© Copyright Deelstra.com Deelstra & Deelstra