Gevelreiniging: iedere gevel is anders!


Elke gevel vraagt om een andere gevelreiniging.

De steensoort, het metselwerk en de vervuilingsproblematiek maakt gevelreiniging een complexe materie. Materie die om specialisten vraagt. Iets voor de pure professionals van Deelstra en Deelstra dus.

Wanneer u met een vervuilde gevel zit kunt u de specialisten van Deelstra en Deelstra inschakelen. Op basis van vakkundig advies waarbij niet alleen naar de vervuiling wordt gekeken maar ook naar de oorzaak van de vervuiling, wordt een gevelreiniging behandeling ingezet. Op deze manier wordt niet alleen de vervuiling verholpen maar in de toekomst ook voorkomen. Met Deelstra en Deelstra bent u op de lange termijn beter uit!

Gevel reinigen van Graffity

Wanneer u graffity problemen heeft is dit niet alleen een kwestie van de gevel reinigen, maar ook om graffity te voorkomen. Deelstra en Deelstra kan in beide trajecten in goede oplossingen voorzien.

Niet behandelde, met graffity besmeerde gevels, kunnen meestal alleen met afbijtpasta’s, organische oplosmiddelen of mechanisch, zoals stralen, gereinigd worden. Deelstra en Deelstra adviseert u wat de beste oplossing voor u is, ook vanuit milieu-oogpunt.

Voorkomen is beter dan genezen
Maatregelen tegen graffity moeten er toe leiden dat de verf niet meer in de ondergrond dringt en dus gemakkelijker te verwijderen is. De mogelijkheden hiertoe zijn mede afhankelijk van de frequentie, de ondegrond, en de mogelijkheden. Deelstra en Deeltra adviseert u bij maatregelen tegen Graffity en kan oplossingen bieden in de vorm van een tijdelijk systeem, semi-permanent systeem of permanent systeem.

© Copyright Deelstra.com Deelstra & Deelstra