Dakcoating


Met dakcoating van Deelstra&Deelstra staat u er gekleurd op!

Een dak boven je hoofd. Dat zegt alles. Het beschermt uw woning, zorgt dat we comfortabel kunnen wonen en leven. Maar daken hebben onderhoud nodig. Ons grillige Nederlandse klimaat is een voortdurende aanslag op uw dak en de dakpannen hebben daar flink onder te leiden. Met het Deelstra&Deelstra 3-fasen systeem zorgen wij ervoor dat uw dak niet alleen schoon en beschermd wordt, maar er ook weer aantrekkelijk en fraai uitziet.

Dakcoating is, na het reinigen en impregneren, een belangrijk onderdeel van onze totale aanpak. De reiniging is noodzakelijk om alle vuil, stof, maar ook mos en algen te verwijderen. Vervolgens impregneren wij de dakpannen, waardoor de kwaliteit en de levensduur aanmerkelijk wordt verlengd. En…algen-en mosgroei geen kans meer krijgen.

Dan is het tijd voor de derde en belangrijke fase: het coaten van het dak. De coating van de pannen heeft meerdere functies. In de eerste plaats is het natuurlijk belangrijk dat dakcoating bijdraagt aan een goede bescherming van de dakpannen tegen de weersinvloeden. Pannen kunnen immers na jaren poreus worden en in kwaliteit achteruit gaan. Door het aanbrengen van de dakcoating wordt de kwaliteit en de levensduur significant verbeterd.

Maar er is nog een andere belangrijke functie van dakcoating: de kleur. Deelstra&Deelstra kan uw dak na het reinigen en impregneren met iedere gewenste kleur afwerken. Wellicht bent u na al die jaren wel eens toe aan een andere uitstraling van uw huis. Uw dak is daarbij zeer bepalend en letterlijk en figuurlijk in het oog springend. Een andere kleur dakpannen kan uw woning een volledig nieuwe uitzien geven. Mooi voor u, leuk voor de buren!

Daarom is dakcoating zo belangrijk. Het geeft uw huis een heel nieuw, fleurig en fris aanzicht.

Deelstra&Deelstra adviseert u op basis van onze jarenlange ervaring graag!

Klik hier voor meer informatie. Wij nemen dan snel contact met u op!

© Copyright Deelstra.com Deelstra & Deelstra