Dakpannen laten reinigen in regio Zwolle


Bij het plannen en laten uitvoeren van woningonderhoud wordt het dak nogal eens vergeten. Ook dakpannen hebben echter regelmatig een opknapbeurt nodig. Het dak en de daarop aangebrachte bedekking maken immers dat u goed beschermd kunt leven en wonen. Om deze bescherming ook in de nabije toekomst te garanderen, is het verstandig om een professional in te schakelen die uw dakpannen kan reinigen. Deelstra & Deelstra is uw specialist voor dakpannenreiniging en dakonderhoud in de regio Zwolle. Wij maken uw dakpannen schoon en verlengen hun levensduur.

Dakpannen laten reinigen

Dakpannen staan constant bloot aan erosie en verontreiniging. Het weer heeft vanzelfsprekend een grote invloed op de staat van uw dakbedekking, maar andere factoren spelen eveneens een rol. Zo zijn dakpannen ook gevoelig voor de aangroei van mos en algen, de aantasting door uitwerpselen van vogels en niet te vergeten verontreiniging door fijnstof, uitlaatgassen, industriële uitstoot en andere luchtvervuiling. Daarnaast worden dakpannen na verloop van tijd poreus, waardoor lekkages kunnen ontstaan. Te lang wachten met het laten reinigen van dakpannen heeft financieel en qua woongenot dan ook grote gevolgen. Om dit te voorkomen kunt u uw dakpannen laten reinigen middels het 3-fasensysteem van Deelstra & Deelstra. 

Dakpannen schoonmaken, impregneren en coaten

Het 3-fasensysteem dat Deelstra & Deelstra hanteert begint met het onder hoge druk reinigen van uw dakpannen. Op die manier zorgen wij ervoor dat de dakbedekking volledig vuil- en aanslagvrij wordt. De tweede fase van ons dakonderhoud bestaat uit het impregneren van de dakpannen. Hierbij worden de pannen behandeld met een stof die de aanwas van algen en mos tegengaat. Tot slot zullen wij uw dakpannen coaten. Dankzij deze coating krijgt u een gelijkmatig gekleurd en fraai afgewerkt dak, voorzien van waterafstotende, weerbestendige dakpannen met een tientallen jaren langere levensduur.

Heeft u interesse in dakpannen reinigen Zwolle? Neem dan contact op met Deelstra & Deelstra.

 

© Copyright Deelstra.com Deelstra & Deelstra