Toproof: een nieuwe uitstraling voor uw vastgoed!

De daken van gebouwen, kantoren of woningen krijgen veel te verduren in ons klimaat. Daardoor zien daken er, mede door algengroei en mos, op termijn vuil en verweerd uit. Daarnaast kunnen dakpannen door slijtage poreus worden, hetgeen leidt tot lekkage. Het leggen van nieuwe pannen is een dure oplossing. Er is echter een beter, efficiënter en prijsbewuster alternatief: TopRoof van Deelstra & Deelstra!

 

TopRoof is een compleet reinigings- en renovatiesysteem voor vervuilde en poreuze daken. Met het bewezen drie-fasensysteem worden daken weer als nieuw en jarenlang beschermd tegen weersinvloeden.

De behandeling van het dak gebeurt volgens ons hoogwaardige drie-fasensysteem en omvat reinigen, impregneren en coaten. Na grondige reiniging, waarbij vuil onder hoge druk wordt verwijderd, ondergaat ieder dakpan een intensieve behandeling met een -milieuvriendelijk- impregneermiddel om nieuwe algen- en mosgroei te voorkomen. Daarna wordt het totale dak afgewerkt met een speciale coating. Deze is vuil- en waterafstotend en heeft een sterk beschermend effect. Ook vorstschade aan de pannen  behoort tot het verleden. Uw daken zien er na de TopRoof-behandeling weer fris en schoon uit

 

De speciale coating kan in diverse kleuren worden gespoten. Bij renovatie van gebouwen of woningen is dit zeer interessant. Het ontwerp van de architect stelt wellicht een andere kleur dakpan voor. Dit kan worden gerealiseerd zonder de dakpannen te vervangen.

TopRoof is dus niet alleen een kwaliteitsverbetering, maar levert ook esthetisch een bijdrage tegen lagere kosten dan nieuwe dakpannen.

Deelstra&Deelstra geeft uw vastgoed weer aanzien en kleur!

Bekijk ons filmpje van Toproof op: https://vimeo.com/26714176 of op onze eigen videopagina: http://deelstra.com/video

© Copyright Deelstra.com Deelstra & Deelstra