Deelstra & Deelstra aan de slag bij Universiteit Twente

Voor de Universiteit Twente heeft Deelstra & Deelstra de daken van huizen behandeld met het 3-stappenplan. In totaal zullen de daken en gevels van 7 blokhutten op het kennispark aangepakt worden. Alle daken zijn gereinigd, geïmpregneerd en gecoat.

 

Ook de boerderij op het terrein zal intensief gereinigd worden en behandeld met een algen-verwijderaar. De authenticiteit zal behouden blijven, maar toch zal de uitstraling weer fris zijn.

De campus van de Universiteit Twente en het Business & Sciencepark in Enschede vormen samen de 180 ha grote innovatiecampus, ook wel sciencepark genoemd. Inmiddels hebben er zich zo’n 330 bedrijven gevestigd en komen er jaarlijks nieuwe bedrijven bij. Bij deze bedrijven werken zo’n 5500 mensen, en bij de  Universiteit Twente nog eens 2800 extra. Het aantal studenten naast student ook ondernemer is, wordt geschat op 120.

De reiniging bestaat uit het behandelen van het dak met behulp van heet water. Onder hogedruk wordt het aangehechte vuil hiermee verwijderd.

 

Na de reiniging wordt het dak geïmpregneert. De impregneerstof heeft sterk algenstoppende eigenschappen, die tot in het hart van de pan doorwerkt.

De kleur wordt aangebracht met speciaal hiervoor ontwikkelde, watergedragen en oplosmiddelvrije coating.

Eindresultaat van de behandeling is een technisch, kwalitatief en esthetisch verantwoord dak.

 

© Copyright Deelstra.com Deelstra & Deelstra