Dakreiniging met nano-technologie

Dakreiniging met nano-technologie

Dakreiniging- en coatingspecialist Deelstra & Deelstra heeft in de Enschedese Rechterlaan vier daken behandeld, waarbij de nieuwste nano-technologie wordt toegepast. Het gaat in totaal om circa 1.050 vierkante meter dak.

Tijdens de behandeling worden de daken gereinigd waarbij mos en algen worden verwijderd. Aansluitend worden de pannen geïmpregneerd. Voor de coating is in dit geval gekozen voor de kleur antraciet. Hierbij wordt een nieuw type coating toegepast, waarbij gebruik wordt gemaakt van nano-technologie. Dit zorgt ervoor dat de duurzaamheid van de behandeling optimaal is. De levensduur van de dakpannen worden zeker met tenminste 25 jaar verlengd. De behandeling kan, voor een nog verdere levensduur van het dak, iedere vijftien jaar worden herhaald.

Ook biedt Deelstra & Deelstra een onderhoudsplan. Daarbij worden de daken jaarlijks behandeld met  een mos en algenverwijderaar. Dit voorkomt het aanzetten van mos en alg op het dak en zorgt ervoor dat het dak in een goede conditie blijft. Bovendien blijft het aanzien van het dak, dat een beeldbepalend element is voor iedere woning, er fraai en verzorgd uitzien.

© Copyright Deelstra.com Deelstra & Deelstra