Coating geluidswallen Beaulieu

Deelstra & Deelstra zal samen met Ballast-Nedam werken aan de bouw van de nieuwe stationshal te Arnhem.
De bouw van de stationshal van Arnhem gaat september dit jaar van start.
De hal verbindt dan perrons, busstation, parkeergarage en fietsenstalling met elkaar.
De stationshal krijgt de opvallende vorm die door architectenbureau UNStudio van Ben van Berkel is ontworpen: glooiende lijnen, een hoge glazen pui en een golvend dak.

Het gebouw wordt in delen en per speciaal transport aangevoerd en ter plekke samengevoegd.
In totaal bestaat de hoofdconstructie uit zo’n vijftig enorme delen. Op de plek van de hal worden de afzonderlijke panelen aaneen gelast.
Wanneer het stalen bouwwerk staat, start de afbouw. De bouw van de stationshal heeft geen invloed op het gebruik van de nieuwe perrontunnel en de perrons.
NS, ProRail en de gemeente Arnhem doen er alles aan hinder voor reizigers zoveel mogelijk te voorkomen.
Wanneer de stationshal in 2014 open gaat, heeft Arnhem een uniek station waar reizigers makkelijk hun weg kunnen vinden en de service krijgen die ze verwachten.

De 3000 m/2 geluidswallen genaamd Beaulieu zullen wij in kleur coaten en zal binnenkort afgerond worden.

 

 

( het coaten van de geluidswallen Beaulieu te Arnhem in opdracht van Ballast – Nedam )

© Copyright Deelstra & Deelstra