Appartementen complex in Hellendoorn

[metaslider id=571]

We hebben weer een mooie reeks projecten behandeld de laatste tijd. Een van de projecten die we zojuist hebben afgerond is het appartementencomplex in Hellendoorn. Hierboven zijn een aantal foto”s toegevoegd die een goede impressie geven van de gedane werkzaamheden binnen dit project.

Deze appartementen zijn compleet gereinigd en daarna afgewerkt (Hydrofoberen) volgens ons Toproof concept! In dit artikel kunt u lezen hoe de daken er voor en na het reinigen uit komen te zien.

Toproof is een eenvoudig en bewezen procedé. Het kan worden toegepast op monumentale panden, wooncomplexen en vrijstaande woningen. Het Toproof concept verlengt de levensduur van het pannendak voor tientallen jaren.Dit effectieve concept heeft onder andere als voordelen dat:

  • Alle aangroei op met mos en algen bedekte dakpannen en dakgoten volledig word verwijderd.
  • Verkleurde dakpannen in harmonie met de omgeving in een gewenste kleur worden gecoat. Bovendien zijn de kleuren weer- en windbestendig
  • Het dak na behandeling met Toproof waterafstotend wordt en vorstschade tot het verleden behoort. Wel is de coating waterdamp doorlatend
  • De levensduur van uw pannendak met tientallen jaren wordt verlengd.

Kijk hier meer informatie over het Toproof concept.

 

Voor

Na

 

© Copyright Deelstra.com Deelstra & Deelstra