ThermoCooler


Een duurzaam en verkoelend effect

Zitten uw medewerkers, gebruikers of klanten te puffen onder een plat dak? Dat is niet onmogelijk want een met bitumineuze dakbedekking afgewerkt dak neemt veel warmte op. En die warmte moet u binnen weer terugkoelen om te zorgen voor een aangenaam verblijfs- of werkklimaat. ThermoCooler draagt bij aan het klimaat. Zowel binnen als buiten!

ThermoCooler is een modern dakbedekkingsproduct voor platte daken. Door de unieke eigenschappen biedt dit innovatieve concept tal van voordelen. Eén van de belangrijkste kenmerken is dat ThermoCooler de straling van zonlicht met maar liefst 83% reflecteert. Dat betekent in de praktijk dat een plat dak, dat behandeld is met ThermoCooler, veel koeler blijft!

Ons klimaat heeft alle aandacht nodig. Zowel binnen als buiten. Steeds vaker zijn er warmere periodes en extremere temperatuurverschillen. Het buitenklimaat beïnvloedt daardoor meer en meer ons binnenklimaat. ThermoCooler is niet alleen duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit; u bespaart bovendien op energiekosten. ThermoCooler reflecteert door de kleurstelling het zonlicht. Daardoor daalt niet alleen de binnentemperatuur en maar ook de elektriciteitsrekening voor airconditioning en koeling.

Milieu en duurzaam ondernemen zijn actuele thema’s voor bedrijven en organisatie. Consumenten en relaties verlangen een positieve bijdrage. ThermoCooler past perfect in een maatschappelijke verantwoord ondernemingsplan. Door de toepassing van dit product wordt immers direct een bijdrage geleverd aan het terugdringen van de Co2-uitstoot. Door minder te hoeven koelen bij warme periodes, bespaart u energie en helpt u het klimaat.

ThermoCooler van Top Roof bespaart geld en milieu

ThermoCooler is om meerdere redenen een uniek concept voor dakbedekking. ThermoCooler onderscheidt zich onder andere door het materiaal, de applicatie, de hoogwaardige kwaliteit en de lange levensduur. ThermoCooler kan snel en eenvoudig worden aangebracht, waardoor er geen steigers, kranen of andere hulpmiddelen dagenlang bij uwpand staan. Bovendien is de eigenschap dat ThermoCooler over bestaande dakbedekking wordt aangebracht. Er is dus geen afval .

ThermoCooler is een innovatief dakbedekkingssysteem, dat past in een moderne duurzame aanpak. Het product is uitermate geschikt voor platte daken van uiteenlopende afmetingen. Dus ook zeer grote oppervlaktes, waarbij de elasticiteit van het product zijn waarde bewijst. ThermoCooler wordt aangebracht op alle gangbare materialen, zoals bitumen en EPDM en heeft een uitstekende hechting.

De unieke eigenschap van ThermoCooler is dat het 83% van het infrarood zonlicht reflecteert. Daardoor wordt de binnentemperatuur gunstig beïnvloed en hoeft de airconditioning of koeling (denk aan diepvrieshuizen) minder intensief te worden gebruikt. De besparing in energiekosten, die hiermee wordt bereikt, kan oplopen tot tussen de tien en twintig procent!
Even belangrijk is echter dat door het verlaagde energieverbruik minder Co2 wordt geproduceerd, waardoor ThermoCooler ook een duurzame, milieuvriendelijke oplossing is.
Dit innovatieve dakbedekkingsconcept laat zich snel aanbrengen op gangbare dakbedekking. De applicatie gebeurt door middel van spuiten of rollen. Deze snelle en eenvoudige methode heeft tal van voordelen. Onder andere hoeven antennes, bliksemafleiders, topkoeling en luchtverversingssystemen niet te worden gedemonteerd. Dankzij de snelle verwerking en droogtijd is ThermoCooler arbeidsbesparend.

ThermoCooler:

• Reflecteert 83% van het zonlicht
• Energiebesparing tot 20%
• Duurzaam, verantwoord concept
• Lange levensduur van 25 jaar
• Bijzonder geschikt voor renovatie
• Snelle verwerking, urenbesparing
• Geen demontage of afval

ThermoCooler van Top Roof: de duurzame, verkoelende oplossing voor platte daken!

Meer weten over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een koele, duurzame zomer!

© Copyright Deelstra.com Deelstra & Deelstra