Makelaars


Geef uw marketing en verkoop een positieve impuls!

Als makelaar bent u op voortdurend op zoek naar creatieve mogelijkheden en oplossingen om de verkoop van huizen en overige objecten te stimuleren. Eenvoudig is dat niet, want als geen ander ondervindt u dagelijks hoe moeilijk de huizenmarkt momenteel is. Deelstra&Deelstra reikt u echter de helpende hand.

Het leidt geen twijfel dat de verkoopbaarheid van een woning afhankelijk is van prijs en locatie. Maar een derde aspect is even belangrijk: de uitstraling van het object. En ook u zult in uw dagelijks praktijk ondervinden dat niet in alle gevallen de uitstraling optimaal en aantrekkelijk is.

Voor een groot deel wordt dit bepaald door het dak. Het dak is immers een overheersend en in het oog springend deel van het huis. En juist daken hebben in ons klimaat veel te verduren.  Door algengroei en mos of door slijtage zien daken er verweerd en slordig uit. Bovendien kan het lekkage en schade veroorzaken, mede door poreus geworden dakpannen. Het leggen van nieuwe pannen is een dure oplossing. Er is echter een beter, efficiënter en prijsbewuster alternatief: het drie-fassen reinigingsplan van Deelstra&Deelstra!

Speciaal voor u hebben wij een pakket diensten samengesteld om te koop aangeboden huizen in uw portefeuille een frisse en degelijke uitstraling te geven. Een uitstraling die de verkoopbaarheid stimuleert!
Met ons pakket bieden wij u de keuze uit reiniging, impregneren en coating of een combinatie. U kunt, wanneer u ook kiest voor coating van het dak, zelfs de gewenste kleur selecteren.

Gezien onze ervaringen en de totale woonbeleving die huiseigenaren ondervinden na een behandeling van hun dak, zijn wij ervan overtuigd dat ‘een opfrisbeurt’ zeer positieve gevolgen heeft voor de verkoopbaarheid van het pand. Dat geldt overigens niet alleen voor huizen, maar ook kantoren en andere objecten.

Bent u geïnteresseerd in onze speciale aanbieding voor u als makelaar, neem dan contact met ons op. Dan helpen wij u graag!

© Copyright Deelstra.com Deelstra & Deelstra