Dak reinigen: uw specialist in de regio Arnhem


Ziet uw dak er verweerd uit en bent u op zoek naar een expert om uw dak te reinigen? Dan bent u bij de firma Deelstra & Deelstra aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen, reinigen en renoveren van daken en gevels in Arnhem en omgeving. Onze professionele vakmensen met jarenlange ervaring voeren het onderhoud van uw dak snel en vakkundig uit. Uw dak reinigen was nog nooit zo gemakkelijk!


Dak laten reinigen


In de loop van de jaren heeft uw dak heel wat te lijden onder verschillende weersomstandigheden, zoals vorst, regen en uv-straling. Algen, schimmels en mos zijn het gevolg en uw dak krijgt een lelijk aanzien. Ook kunnen er vochtproblemen ontstaan en dakpannen raken door vuil en vocht beschadigd, waardoor ze vervangen moeten worden. Deze problemen kunt u eenvoudig voorkomen door uw dak te laten reinigen. Hiervoor hanteren wij ons geavanceerde drie-fasensysteem. Allereerst maken onze dakspecialisten uw dak grondig schoon met een moderne hogedrukreiniger. Na deze intensieve reiniging van het dak volgt de tweede fase: het impregneren. Hiervoor gebruiken onze specialisten een speciaal impregneermiddel voor het aanbrengen van een speciale protectielaag. Algen en mos krijgen zo in de toekomst geen kans meer. Tenslotte voorzien we het volledige dak van een ademende coating. Deze beschermende deklaag zorgt ervoor dat uw dak schoon en droog blijft. Wilt u uw dakpannen voorzien van een nieuwe look, dan is dit ook mogelijk. We kunnen de coating namelijk in verschillende kleuren aanbrengen. Zo krijgt uw woning of pand zijn eigen unieke uitstraling.


Wilt u meer informatie?


Woont u in Arnhem of omgeving en overweegt u uw dak te laten reinigen? Onze ervaren vakspecialisten beschikken over alle benodigde kennis en adviseren u graag over de verschillende behandelmethodes voor uw dak. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Twijfel niet en neem contact met ons op.

© Copyright Deelstra.com Deelstra & Deelstra