Gevel problemen


Oude en verweerde gevels kunnen op termijn voor problemen zorgen. Van optrekkend vocht, loszittende geveldelen tot optrekkend vocht en barstend voegwerk. Al deze gebreken zorgen voor gevolgsymptomen. De isolatiewaarde van uw woning loopt terug, er treedt schimmelvorming op en er valt voegwerk van de gevel. Kortom het afbraakproces is begonnen.

Uw gevel is op zo’n moment aan onderhoud toe. Het verhelpen van gevelproblemen is gespecialiseerd werk en vergt kennis van materiaaleigenschappen en vakmanschap. Eigenschappen die Deelstra en Deelstra u bij uitstek kunnen bieden.  Voor gevelbehandeling heeft Deelstra en Deelstra het unieke Topwall behandelconcept ontwikkeld. Wanneer u met een specifiek gevelprobleem zit kunt u Deelstra en Deelstra inschakelen voor advies en behandeling.

Naast onderhoudsproblemen kunnen gevels vervuild en besmeurd raken. Het verwijderen van vervuiling of graffity vergt voor een optimaal resultaat afstemming van de behandeling. Heeft u een vervuilde gevel? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Deelstra en Deeltra voor advies over het verhelpen van de vervuiling.

 

© Copyright - door Studio MAD