Uw specifiek dakprobleem


 

Door Deelstra en Deelstra reeds in het voortraject in te schakelen, hebben veel woningcorporaties en particulieren hoge kosten en verslechtering van hun woningen vermeden.

Dakproblemen kunnen o.a. bestaan uit mos- en algengroei, verwering van de pan, aantasting van de toplaag, vuilafzetting op de pan, beschadigingen van de pan.

Bij het uitstellen van onderhoudswerkzaamheden zal uw dak op termijn verslechteren. Pannen worden door de aantasting van de beschermlaag poreus en worden gevoeliger voor weersinvloeden. Het verouderingsproces van de pan wordt daarmee versneld. Hierdoor ontstaan allerlei gebreken aan uw dak. U kunt hierbij denken aan lekkages, overmatige algengroei en vuilaanslag, losse pannen op het dak, verstopte dakgoten door panschilfers etc.

Neem voor uw specifieke dakproblemen vrijblijvend contact op met Deelstra en Deelstra zodat u van een gedegen advies kunt worden voorzien. Op basis van een vrijblijvend taxatierapport, waaruit blijkt of en wanneer conservering van het dak zinvol is, wordt ten behoeve van een meerjarenplan, graag overlegd. Mits tijdig toegepast is TopRoof de methode gebleken om een belangrijke bijdrage te leveren aan het behoud van woningen, woongenot en uiterlijk, zelfs van hele wijken.

Met TopRoof ziet uw dak er zo goed als nieuw uit, kostbare ingrepen als dakvernieuwing kunnen achterwege blijven. De drie-fasen-behandeling met TopRoof roept onzichtbaar voortwoekerende aantasting een halt toe…

 

© Copyright Deelstra & Deelstra