Diensten


Meer rendement dankzij goed onderhoud

Vastgoed is een waardevol bezit. Dat geldt voor projectontwikkelaars, eigenaren van kantoren en bedrijfsruimtes, makelaars en woningbouwverenigingen en alle andere partijen die gebouwen exploiteren. Immers, door een juiste exploitatie en bedrijfsvoering wordt de winstgevendheid vergroot.
Zowel in economisch opzicht als qua uitstraling verdient uw bezit daarom alle aandacht.
Door goed onderhoud te plegen wordt niet alleen de waarde van uw panden in stand gehouden en verbeterd, maar wordt ook de aantrekkelijkheid voor potentiële huurders vergroot. Goed onderhoud is dus een belangrijk instrument.

Deelstra&Deelstra is specialist op het gebied van daken en gevels en daarom een belangrijke partner voor iedere partij die op professionele wijze met vastgoed actief is. Deelstra&Deelstra levert een bijdrage aan optimaal onderhouden vastgoed. Bovendien kunnen daarbij belangrijk besparingen realiseren, zodat de exploitatie nog meer rendement oplevert.

Het dak en de gevel vormen een belangrijk onderdeel ieder object. Toch wordt in de praktijk weinig aandacht besteed aan goed onderhoud ervan. Daardoor kan een kantoor, woning of ander object snel in exploitatiewaarde dalen. Bemoste, grauwe daken en vuile vochtige buitenmuren dragen niet bij aan een goede uitstraling. Met als gevolg een negatieve invloed op de verhuurbaarheid.

Deelstra&Deelstra&Deelstra heeft een speciaal op professionele beheerders afgestemd maatpakket diensten voor renovatie en onderhoud van daken en gevels. Uw kantoor, woning of ander object krijgt weer een nieuwe, frisse uitstraling. En uw bezit wordt langer en beter beschermd tegen de grillen van ons klimaat.
Zodat uw waardevolle object ook waardevol blijft!

 

TopRoof: een nieuwe uitstraling voor uw vastgoed!

De daken van gebouwen, kantoren of woningen krijgen veel te verduren in ons klimaat. Daardoor zien daken er, mede door algengroei en mos, op termijn vuil en verweerd uit. Daarnaast kunnen dakpannen door slijtage poreus worden, hetgeen leidt tot lekkage. Het leggen van nieuwe pannen is een dure oplossing. Er is echter een beter, efficiënter en prijsbewuster alternatief: TopRoof van Deelstra&Deelstra!

TopRoof is een compleet reinigings- en renovatiesysteem voor vervuilde en poreuze daken. Met het bewezen drie-fasensysteem worden daken weer als nieuw en jarenlang beschermd tegen weersinvloeden.

De behandeling van het dak gebeurt volgens ons hoogwaardige drie-fasensysteem en omvat reinigen, impregneren en coaten. Na grondige reiniging, waarbij vuil onder hoge druk wordt verwijderd, ondergaat ieder dakpan een intensieve behandeling met een -milieuvriendelijk- impregneermiddel om nieuwe algen- en mosgroei te voorkomen. Daarna wordt het totale dak afgewerkt met een speciale coating. Deze is vuil- en waterafstotend en heeft een sterk beschermend effect. Ook vorstschade aan de pannen behoort tot het verleden. Uw daken zien er na de TopRoof-behandeling weer fris en schoon uit

De speciale coating kan in diverse kleuren worden gespoten. Bij renovatie van gebouwen of woningen is dit zeer interessant. Het ontwerp van de architect stelt wellicht een andere kleur dakpan voor. Dit kan worden gerealiseerd zonder de dakpannen te vervangen. TopRoof is dus niet alleen een kwaliteitsverbetering, maar levert ook esthetisch een bijdrage tegen lagere kosten dan nieuwe dakpannen.

Deelstra&Deelstra geeft uw vastgoed weer aanzien en kleur!

 

TopWall: vocht en schimmels verdwijnen

Net als daken zijn de gevels van panden belangrijk. Een gevel beschermt en isoleert en bepaalt in belangrijke mate de presentatie en uitstraling van een gebouw.

Buitenmuren staan letterlijk in weer en wind. En ons wisselende klimaat leidt op den duur tot problemen zoals optrekkend vocht, kapot voegwerk, verwering of verkleuring van de bakstenen en schimmelvorming. Deelstra&Deelstra heeft op basis van haar jarenlange ervaring de beste technologie om gevels te renoveren. Niet alleen leidt dat tot een betere bescherming en conservering van de gevels, maar bovendien is het resultaat een totale meerwaarde het vastgoed.

Deelstra&Deelstra brengt gevels met TopWall weer in optimale conditie. Met onze speciale apparatuur worden de muren grondig gereinigd en wordt zelfs grafitti verwijderd. De originele kleur van de baksteen komt daarbij weer naar voren. Voegwerk wordt, waar nodig,  hersteld of vernieuwd. De laatste stap is het impregneren van de gevels. Dit is kleurloos en dringt diep in de bakstenen. Er ontstaat een optimale bescherming en conservering van de gevel. Het middel is dampdoorlatend van binnenuit, maar laat gaan vocht van buiten door. De behandeling beschermt ook tegen agressieve deeltjes in de lucht, tegen zure regen en zorgt er bovendien voor dat de buitenmuren schoon en kleurecht blijven. Uiteraard wordt ook het metselwerk na deze behandeling beschermd tegen vocht.

 

In overleg met u

Deelstra&Deelstra kan ook voor u maatwerk leveren. Of het daarbij gaat om omvangrijke renovatieprojecten of delen van bepaalde panden of zelfs wijken. Onze kracht is niet alleen kwaliteit maar ook flexibiliteit. Wij stemmen onze werkzaamheden af op uw wensen, zodat uw processen niet worden belemmerd.
Ons team werkt snel en zorgt dat ieder object netjes wordt afgeleverd. Zelfs de ramen worden gelapt!
Kortom, uw huurders ondervinden nauwelijks hinder van onze werkzaamheden.

 

Breed pakket diensten

Deelstra&Deelstra hoeft niet alleen ingeschakeld te worden voor reiniging en onderhoud van daken en gevels. Ook voor andere reinigingsklussen beschikken wij over de beste apparatuur. Denk aan het verwijderen van graffiti van gevels, het schoonspuiten van terrassen en trottoirs en het schilderen van grote oppervlaktes (geluidsschermen etc.).

Heeft u specialistische vragen of wilt u meer weten over onze gerichte aanpak speciale diensten voor professionals in vastgoed, neemt u dan contact met ons op.

Een extra garantie voor onze werkwijze en kwaliteit is dat wij volledig volgens het VCA-keurmerk werken.

Op al onze projecten geven wij tien jaar garantie!

© Copyright Deelstra & Deelstra