Dak renovatie Enschede


De dak renovatie Enschede specialisten van Deelstra en Deelstra zorgen dankzij een uniek drie-fasen-systeem voor een verlenging van de levensduur zodat het dak weer vele jaren meekan. Uw dak ziet er weer als nieuw uit in de door u gewenste kleur.

En dat voor een bedrag dat vele malen lager ligt dan de kosten van een nieuw pannendak.

Een pannendak kan er door allerlei factoren, waaronder het weer, mos en algen, lelijk uit komen te zien. De dakpannen zijn meestal echter niet alleen vervuild en verweerd, in de loop der jaren zijn ze vaak nogal poreus geworden. Lekkages kunnen op termijn niet langer uitblijven en het dak ontsiert het aangezicht van de woning of het gebouw.

Op zo’n moment kan de woningeigenaar voor de beslissing komen te staan het gehele pannendak te laten vernieuwen wat financieel verstrekkende gevolgen heeft. Deze situatie kan worden voorkomen met het alternatief dat Deelstra en Deelstra biedt.

Toproof

TopRoof is een compleet reinigings- en renovatiesysteem voor vervuilde en poreuze daken. Met het bewezen drie-fasensysteem worden daken weer als nieuw en jarenlang beschermd tegen weersinvloeden.

De behandeling van het dak gebeurt volgens ons hoogwaardige drie-fasensysteem en omvat reinigen, impregneren en coaten. Na grondige reiniging, waarbij vuil onder hoge druk wordt verwijderd, ondergaat ieder dakpan een intensieve behandeling met een -milieuvriendelijk- impregneermiddel om nieuwe algen- en mosgroei te voorkomen. Daarna wordt het totale dak afgewerkt met een speciale coating. Deze is vuil- en waterafstotend en heeft een sterk beschermend effect. Ook vorstschade aan de pannen behoort tot het verleden. Uw daken zien er na de TopRoof-behandeling weer fris en schoon uit

Dak renovatie Enschede

De speciale coating kan in diverse kleuren worden gespoten. Bij renovatie van gebouwen of woningen is dit zeer interessant. Het ontwerp van de architect stelt wellicht een andere kleur dakpan voor. Dit kan worden gerealiseerd zonder de dakpannen te vervangen. TopRoof is dus niet alleen een kwaliteitsverbetering, maar levert ook esthetisch een bijdrage tegen lagere kosten dan nieuwe dakpannen.

Dak renovatie Enschede
© Copyright - door Studio MAD